Datapolitik

I forbindelse med dit medlemskab af Fæstningsbyen Fredericias Venner har vi brug for at gemme dit navn, mailadresse, adresse og telefonnummer for at kunne levere nyhedsbreve til dig og kontakte dig i andre foreningsrelevante henseender.

Det skal bemærkes, at de indsamlede kontaktoplysninger ikke bliver benyttet til andet end ovenstående, og at du i forbindelse med afgivelsen af dine kontaktoplysninger opnår rettigheder som registreret i henhold til Databeskyttelseslovens bestemmelser.

 

Har du spørgsmål til, hvordan vi behandler dine registrerede personoplysninger, eller ønsker du at få ændret eller slettet dem, kan du kontakte Ole Steen Hansen.

 

Klagemuligheder: Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Det er frivilligt at give accept af denne samtykkeerklæring, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvis ikke du accepterer samtykkeerklæringen, vil du ikke længere modtage nyhedsbreve eller andre former for kontakt fra Fæstningsbyen Fredericias Venner.

Kontakt

Fæstningsbyen Fredericias Venner
v/ Ole Steen Hansen

Gothersgade 20

7000 Fredericia

 

Telefon:41 17 19 81

MobilePay: 16114 

 

Kontakt via email

 

Kontakt webmaster
 

TGR FARVET gennemsigtig.jpg
6-juli-2070x768-2_0.jpg
FV.jpg

Fredericia Vold

Logo 591 x 591.JPG