top of page

Datapolitik

Trans. Logo.png

I forbindelse med dit medlemskab af Fæstningsbyen Fredericias Venner har vi brug for at gemme dit navn, mailadresse, adresse og telefonnummer for at kunne levere nyhedsbreve til dig og kontakte dig i andre foreningsrelevante henseender.

Det skal bemærkes, at de indsamlede kontaktoplysninger ikke bliver benyttet til andet end ovenstående, og at du i forbindelse med afgivelsen af dine kontaktoplysninger opnår rettigheder som registreret i henhold til Databeskyttelseslovens bestemmelser.

 

Har du spørgsmål til, hvordan vi behandler dine registrerede personoplysninger, eller ønsker du at få ændret eller slettet dem, kan du kontakte Ole Steen Hansen.

 

Klagemuligheder: Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Det er frivilligt at give accept af denne samtykkeerklæring, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvis ikke du accepterer samtykkeerklæringen, vil du ikke længere modtage nyhedsbreve eller andre former for kontakt fra Fæstningsbyen Fredericias Venner.

bottom of page